martes, 13 de enero de 2015

Montsant clàssic: Y quien es Laura ? + Tobogán Hormonal

Dues vietes divertides d'obrir que demanen un gran capital en ferralla per assegurar.

  


A sumar a les obertes fa prop d'un any

  


Ensumo tranquilitat i pocs pretendents en aquestes contrades de friki, on sovint s'hi troba cua per repetir les joies del lliure equipat de Siurana, Margalef o el Montsant.

Ben aprop del Racó de Missa, a l'abrig dels vents dominants, mestralades i cerç, amb una insolació privilegiada que reb la llum des de primera hora del matí fins a mitja tarda, pot servir de contrapunt quan us trobeu saturats de parabolt.
Aquí en trobareu, però solament a les reunions i on no hem estat capaços d'emplaçar mitjans més nets. Probablement altres n'haguessin posat menys... però han fet tard. Aquestes parets cridaven als qui tenim orelles, i també tenien pretendents per equipar via llarga.

Atenció a la pedra, a vegades traidora, sobretot quan transiteu per terreny de boleta sortida enlloc de forat acollidor.

Vicenç al quart llarg de Tobogánobrint darrer llarg de Tobogán, 6b/A1 que podria estar sobre el 7a+El Grau de Salfores, batejat com Paret de les Dones per l'Olivetti, ha estat el nostre refugi en tardes de calor d'estiu (ombra des de les 16:00), i aixoplug del vent i del fred en dies clars i ventosos de l'hivern (sol des de les 8 del matí fins les quatre de la tarda).
Resumint, un lloc a "controlar" si voleu combinar un cap de setmana de parabolt siuranero amb ferralla d'autoprotecció.

Que xaleu molt

1 comentario:

edu dijo...

YA DECIO YO QUE ANDABES ESCONDIU COL TALADRO POR ALGUN LAU,,,,JEJEJE BONITO SITIO QUE HABRA QUE CONOCER EN VEZ DE IR SIEMPRE PA MARGALEF JEJEJE, UN SALUDO