viernes, 8 de octubre de 2021

Pollito Pio

L'enfonsament del camí del Congost ha retornat la tranquilitat a Montrebei. I quan els núvols enterbolen el cel, el paratge retrocedeix 25 anys enrera. 

Ahir diumenge vam tenir un d'aquestos dies plens de silenci, buits de barques, caminaires o escaladors. Anunciaven plugim a les deu del matí, i ruixats a quarts de tres. Quatre cotxes al Prat, ni un ànima a les parets. Tot per nantros. 


Dues cordades per provar la Pollito Pio, tot just sortida del forn: lo Ferran i i el Claudio primers, la Bea i jo al darrera. 

Entre els quatre hem aconseguit encadenar; i tots quatre hem caigut en una tirada, totes diferents!

la Bea acabant L1

Claudio a la sortida de L2


entrant a R1


lo puto pas de L3...

Un tip de riure, un tip de xalar. 


Via començada la tardor passada amb l'Ester, i acabada amb ella aquet setembre aprofitant un dia tapat. 

Entremig vam provar de finiquitar-la amb el Tato i lo Simonet, sense guanyar ni un metre, per un niu de voltors que habitava la quarta reunió. Lluny que molestem, el pollito que pïi tranquil 

 



fissura de L4



L5, el Claudio resolent la part inicial del llarg

l'altra pas dur de la via. L5


Via molt variada, grau homogeni i obligat en torn al 6c amb un parell de seccions concentrades. Serà clàssica perquè amb un ús assenyat de les proteccions, permeten provar i volar. Bona pedra salvant els primers 10 metres d'encofrats montrebeians, bastant sanejats (mireu al terra!). Escalada entusiasmant.

Especial menció al llarg 3er per la seva singularitat, tot panxes tipus Riglos, únic al Congost, complicat d'encertar a vista. 

Que la gaudiu


2 comentarios:

nil dijo...

piu piu!!!!

Edu dijo...

Buena y variada se ve, si un dia paso la frontera no la descarto 😂